voor vergroting klik op de foto

donderdag 8 december 2011

Sleep tight santa

Hallo allemaal, Dit wordt echt een van mijn laatste kerstkaartjes hoor. Begin er een beetje genoeg van te krijgen. Alhoewel ik mij elk jaar voorneem om in januari door te gaan zodat ik aan het eind van het jaar niet zo hoef te stressen. Maar deze vind ik zelf wel weer erg leuk. De stempel heb ik ooit op de beurs in Hagen gekocht bij Vilda stamps. Ik vond het zo een poepie. Het papier is van BO Bunny, father christmas holly. De kaart heb ik gemaakt met de grand labels 4 die ik mocht lenen van Corine. Lief he! De bloemetjes zijn gestanst met de marianne flower ponsen poinsetta. Het tekstlabeltje onderop is met de twisted metal nestabilities gedaan. Gelukkig had ik een tekst die zo klein was dat het erin paste. De distress die ik gebruikt heb om te kleuren zijn: tattered rose, aged mahogany, pine needles en forest moss. Het bont van de muts heb ik met puffy paint white van tulip gedaan. Zo dat was het voor deze keer, iedereen een fijne avond en tot de volgende keer. Groetsels Marjolein.

7 opmerkingen:

Wilma zei

Hallo Marjolein,
Een van je laatste kerstkaartjes, dus nog niet de laatste ☺☺☺? Ik blijf GENIETEN van je PRACHTIGE kerstkaarten.....ga ook iedere keer weer kijken waar ik al je omschreven items kan vinden op de kaart.
Liefs Wilma

Elly zei

Een hele mooie kaart Marjolein!!

groetjes, Elly

Leny Hempen zei

HOi MARJOLEIN

Wat een prachtige kaart.
Echt geweldig mooi.


Gr leny Hempen

Marja's Stamp Addiction zei

Mooie kaart Marjolein. De laatste??????
groetjes Marja

Marianne zei

Ik vind je kaartje prachtig.
Groetjes Marianne

Corine van der Zee zei

Het is inderdaad een schatje! Mooie kleurencombi en details, super leuk labeltje. Hmmm ook maar weer op het lijstje, zucht...

Groetjes Corine

Ethel Leurs zei

Hoi Marjolein,
Via via op jouw blog gekomen. Wat een mooie creaties maak jij zeg. Ben meteen volger bij je geworden.
Groetjes,
Ethel