voor vergroting klik op de foto

woensdag 21 december 2011

Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2012!

Hallo allemaal, Ik wil iedereen die mijn blog bezoekt hele fijne kerstdagen toewensen en alle goeds voor 2012. Dat het maar een mooi creatief maar vooral gezond jaar mag worden voor iedereen. Deze 2 kerstkaartjes zijn dan ook echt de allerlaatste die ik jullie wil laten zien. De onderste is met papier van webster's page. Je hoeft er verder eigenlijk weinig aan toe te voegen om het er leuk uit te laten zien. Het papier is al mooi genoeg. De kerstelf is van Whimsy stamps. Ik vond hem zo schattig. Het papier is van imaginisce cottage christmas. Ingekleurd met distress inkt, wat lint een kerstboombrad en sneeuwsterren. Verder vond ik het al druk genoeg. De sneeuwsterrand om de stempel is gedaan met een sneeuwsterretje uit de stempelsheet winterwords van just rite. Zo, genoeg kerst voor dit jaar. Groetjes en tot volgend jaar, Marjolein.

9 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction zei

Hi Marjolein, je kaartjes zijn prachtig. leuke combi's en mooie kleuren. Ook ik wens jou heel fijne feestdagen toe en een gezond, warm en liefdevol 2012.
lieve groetjes Marja

Corine van der Zee zei

Ze zijn super geworden Marjolein, ook de onderste is toch nog goed gekomen hahhaaha.
Wens jou en je gezinnetje hele fijne dagen, een gezond en liefdevol 2012! De eerste afspraak voor een creatief treffen in 2012 staat al dus dat komt vast en zeker goed!

Liefs Corine

Marianne zei

Ik vind je kaartjes prachtig geworden.
Jij ook fijne feestdagen gewenst
Groetjes Marianne

Wilma zei

Hallo Marjolein,
Dat wordt dan "afkicken" van al die PRACHTIGE kaarten. Ook deze 2 kerstkaartjes zien er SUPER uit.....vooral die met de stempel. Krijgt hij een cadeautje met Kerst.....nieuwe sokken misschien ☺☺☺?
Ook voor jou en voor al degene die je lief zijn: hele Fijne en Gezellige Kerstdagen en een heel Gelukkig en Creatief 2012.
Liefs Wilma

Leny Hempen zei

Hoi Marjolein

Wat een prachtige kaartjes.
Echt Schitterend.
Voor Jullie allen hele fijne feestdagen.
En een gelukkig,maar vooral een gezond 2012 toe gewenst.


Gr Leny Hempen

debby4000 zei

Love your gorgeous cards.
luv
Debby

chantal zei

Weer erg leuke kaartjes.
Een creatief, gelukkig en gezond 2012.

Groetjes,
Chantal

Anoniem zei

It look really wonderful.I think this wish card help to wish new year.

iPhone 4S deals

Home sweet home zei

Lovely cards,with many great details on.
I wish you a happy new year.:)