voor vergroting klik op de foto

dinsdag 15 februari 2011

You're How Old?

Hallo allemaal,
Vandaag is het de verjaardag van mijn schoonzusje. Een hele leuke meid die wel van een geintje houdt. En ik vind het leuk om haar af en toe een beetje te plagen.
Ze wordt vandaag 42 en ik dacht ik maak een hele foute kaart voor haar, kan ik haar even lekker op de kast jagen. Nou ik denk dat ik wel geslaagd ben in mijn missie.
De stempels zijn van Vilda Stamps en Whiff of Joy. Het papier is van Bella Boulevard.
Verder heb ik zoveel mogelijk kleuren bij elkaar gezocht. Het was nog een heel karwei om de labels goed uit te stansen en de afbeeldingen te kleuren. Tussen de afbeeldingen van de dames zit een touwtje die ik vastgemaakt heb tussen de lagen papier. Je kunt hem nu draaien, geweldig! Ik hoop dat ze hem leuk vindt en ik wens je een fijne verjaardag Brigitta!
Tot volgende week, groetsels Marjolein.

Cardstock: wit.
Dessin: Bella Boulevard; rainbow ribbons, april showers, make a wish, candy buttons.
Stempels: Vilda stamps; shopping grandma IB204, whiff of joy; city girls.
tekststempels: Kraftin kimmy; sentiments. happy birthday.
Stansen: Nestabilities; labels 8, fancy tags. Martha stewart randpons; pinking scallop. Swirl: paper shaper wave; florish. Hoekjes: provocraft. bloemblaadjes:
crealies; clcf 11.
Touwtje, pearls, bloemen, kant.
Cat's eye: glazier ice, bronze, orange.
Distress inkt: crushed olive, peeled paint, tumbled glass, spiced marmelade, rusty hinge, wild honey, frayed burlap, vintage photo, fired brick, worn lipstick, victorian velvet, milled lavender, dusty concord, tattered rose.

4 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Ik mocht hem vandaag al in het echt bewonderen, echt heel leuk. Ben nieuwsgierig naar de reactie van Brigitta maar volgens mij zit dat wel snor!

Liefs Corine

Marja's Stamp Addiction zei

Wat een leuke kaart Marjolein. En wat gaaf gedaan met dat draaien van de kaart. Je moet er maar opkomen. Ket kan niet anders, je schoonzus zal hem mooi vinden.

lieve groeten Marja

Petra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Petra zei

Nou ja, staat mijn reactie er niet op. Ik zei dus, al een paar keer, dat ze hem geweldig gaat vinden en vast heel hard moet lachen. Ik wil speciaal even aandacht voor het leuke labeltje met de tekst erop. Bijzonder! Wat een leuke kaart, meis! Liefs, Petra