voor vergroting klik op de foto

vrijdag 30 september 2011

Snowman


Hallo allemaal,

Hè, hè, ze zijn eindelijk af. Dinsdag zijn Corine en ik begonnen aan wat kerstkaartjes. Het duurde even voor ik ze gekleurd had. En 1 is er zelf nog niet af.
Ik wilde er 4 maken met dezelfde stempel, maar met andere papierlijnen.
OK, 3 zijn er nu dus klaar, want er kwam natuurlijk weer van alles tussen. Wat doet een mens toch eigenlijk veel op een dag en dan werk ik nog niet eens.
Ik heb veel respect voor diegene die elke dag weer een kaart op hun blog zetten, vraag me soms af hoe ze dat toch doen, lol.
De keer ga ik niet uitgebreidt vertellen wat ik gebruikt hebt anders wordt het zo'n waslijst. De stempel is van Plum Purdy, to much snow. Het papier is van S.E.I; wintersong, My Mind's Eye; be merry en BasicGrey; fruitcake.
Zo dat was het weer voor deze week, kijken of ik die andere van het weekend nog af krijg. Het wordt aleen zo mooi weer, dus genieten we daar nog maar even van.
Alvast een heel fijn weekend iedereen en tot de volgende keer.

Groetsels Marjolein.

4 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction zei

Hi Marjolein, ze zijn echt gaaf. leuk dezelfde stempel en andere layouts.Mooi papier en kleuren.
lieve groetjes en fijn zonnig weekend
Marja

Corine van der Zee zei

Ze zijn erg leuk geworden Marjolein, ben nog lang niet zo ver! Moet alles nog een kleurtje geven en heb het gewoon even veel te druk hahaha.

Groetjes Corine

chantal zei

Super mooie kaartjes. Zelf moet ik nog beginnen, maar weet nog niet zo goed wat ik wil. Ben benieuwd hoe kaartje 4 er uit zal zien.

Groetjes,
Chantal S

Jilly zei

This is one of the theme colour combination, which I used in all Christmas cards. That Christmas card is spectacular and the backing papers is gorgeous, and how cute is your image. Looking forward to your sketch for the next one.
promotional pens