voor vergroting klik op de foto

vrijdag 13 mei 2011

Happy birthday vriendinnetje!Goede avond allemaal,

Zoals de kop al duidelijk maakt was het de verjaardag van mijn beste vriendinnetje Corine. Ik wilde dit bericht gisteren plaatsen toen ze echt jarig was, maar blogger liet mij in de steek en kwam niet eerder online dan vanavond.
Ik heb voor haar een tasje gemaakt. Het patroon heb ik uit het blad kadoosjes van paper and pictures. Er staan erg leuke dingen in. Het patroon heb ik op de achterkant van het cardstock geprint zodat het makkelijk uit te snijden was.
Het dessinpapier is van maja design en verder heb ik hem versiert met bloemen, een vlinder en leuke teksten. Achter de knoop die maar half vast zit kun je het flapje van het tasje dicht doen. De tags met tekst zijn van whiff of joy en de rand is de lattice van de borderabilities.
Dit jaar had ik voor haar eens geen knutselspullen, maar gaan we samen een cursus sieraden maken doen eind mei.
Het resultaat zullen we jullie vast nog wel laten zien.
Corine, nog een keer VAN HARTE meis en nog vele jaren.

Groetsels Marjolein.

3 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction zei

Erg mooi te tasje Marjolein en een heel leuk kado.
Fijn weekend
groetjes Marja

Corine van der Zee zei

Hoi Marjolein, hij is fantastisch mooi en staat te pronken op de cadeautafel zodat iedereen die vandaag mijn verjaardag meeviert hem ook kan bewonderen. Nogmaals heel hartelijk bedankt en tot vanavond!

Liefs Corine

Sienie zei

Hoi Marjolein daar ben ik weer,wat een mooie creaties heb je weer gemaakt de afgelopen tijd,ik hoop het nu vaker weer te zien.

groetjes Sienie